Banssi Hoiva nyt ja tulevaisuudessa

Työelämä tarvitsee uudistuvaa sekä rohkeaa suunnannäyttäjää,

osaajia, laatua ja luotettavuutta, aitoja lupauksia ja maailmoja. Syleileviä markkinoita ja markkinointikeinoja on nähty niitäkin. Kova tohina käy torinomaisessa rekrytointitapahtumissa ja työnhakijalle käteen on jäänyt kasa esitteitä, jokunen kynä ja muutama karamelli kangaskassissa.

Työllistymisen eteen on siis tehty kaikki voitava, vai onko? Kenen näkökulmasta? Aidosti tarkoituksenmukaista työtä etsivä löytää, eikä työnhakijaa siellä sijoiteta tilastoksi.

Banssi Hoivaan töihin aidosti haluavan tahtotila ei ole odottaminen, vaan työllistyminen. Olitpa konkari tai vasta siipiään suoriva untuvikko työelämässä, kaikkia tarvitaan ja kaikille taitajille löytyy paikka.

”Jokainen Banssi on mahdollisuus”

Onnistuminen on kiinni myös sinusta, me luotamme sinuun, luottamus kulkee kahteen suuntaan. Banssin ovessa on kahva, jonka työnantaja on ennakkoluulottomasti jo avannut, nyt on sinun vuorosi, työelämä tarvitsee rautaisia osaajia, onnistu kauttamme.

Banssi Hoivan toiminta on alati kehittyvää ja olemme ajanhengessä mukana, olethan sinäkin. Me teemme minkä lupaamme ja uskallamme myös sanoa, jos emme onnistu. Banssissa ollaan aidosti ”ihminen ihmiselle” ideologian kannalla. Olemme erilaisia mutta samanarvoisia.

Tule ja ollaan yhdessä rohkeita.

Pia Paananen
040 149 7184

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *