Auditoinnin avulla iskemme suoraan kehitettäviin kohtiin

Meillä Banssissa ymmärretään kokonaisuus ja tehtäväkenttien monitahoisuus. Olemme huomioineet useita eri palvelukokonaisuuksien kehittelyjä, toimintamalleja sekä innovaatioita oman konsultointimallimme pohjaksi niin meiltä kuin muualta maailmalta mm. Tanskasta, Ruotsista ja Hollannista. Näin olemme löytäneet ratkaisun, joka yksinkertaisuudellaan sekä kustannustehokkuudellaan jopa hämmästyttää.

Konsultointimallimme perustuu auditointiin, jonka kautta pystymme löytämään oikean ratkaisun oikeaan ja todennettuun tarpeeseen. Auditointi etenee prosessinomaisesti askelittain ja huomion arvoista on, että auditoinnin tekee sama hoiva-alan ammattilaisista koostuva asiantuntijatiimi läpi Suomen. Auditoinnin tekemiseen käytetään reilusti aikaa, sillä mitä rehellisemmin saamme auditoinnin suoritettua sen parempi ja tehokkaampi konsultointiratkaisu saadaan aikaiseksi.

Ratkaisu ei välttämättä ole lisäresurssit vaan toiminnan modifioiminen ja oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin. Asiantuntijamme osaavat katsoa ja nähdä tilanteen aidosti neutraalista näkökulmasta ilman ennakkokäsityksiä. Olemme tukena myös toiminnan modifioinnissa, autamme viemään asiat loppuun asti, emme jätä ketään yksin.

Kiinnostuitko Banssi hoivan palveluista?

tai jätä yhteydenottopyyntö