Miksi Banssi Hoiva mullistaa hoiva-alan?

Hmmh, niin miksi?

Tämä on aidosti mielenkiintoinen kysymys ja ajankohtainen. Nyt näyttää olevan fuusioiden kulta-aika ja kaiken pitää olla mahdollisimman suurta ja mahtavaa, mutta täytyykö?

Viime viikkoina olemme saaneet lukea useista fuusioista henkilöstöpalveluyrityksissä sekä isot terveyspalvelujen tuottajat tulevat vieläkin isommiksi. Me Banssilaiset olemme me ja tiedämme mitä oikeasti teemme. Näemme nyt jo skenaariot siitä, miten tulevina vuosina tulee käymään ja kuinka markkinatalous käyttäytyy sosiaali- ja terveysalan klusterilla. Sanoisinkin näin, että kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää.

Banssi hoiva ei halua olla markkinoiden ykkönen

sillä se ei ole sen arvoista. Me haluamme, että meidät tunnetaan ja tiedetään laadusta, arvoista ja luotettavuudesta, sillä rehellisyys ja aitous ovat meille kaiken toiminnan perusta. Tätä myös yhteistyökumppanimme haluaa, aitoa kumppanuutta ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Banssi Hoiva mullistaa hoiva alan olemalla uskollinen itselleen sekä yhteistyökumppaneille.

Se mitä me yhdessä sovimme ja mitä me yhdessä teemme, tämä on nykypäivän sosiaali- ja terveysalalla hyvin poikkeuksellinen tapa tehdä töitä. Me emme pelkää tulevaa Sotea, sillä se on mahdollisuus toimia yhdessä, mutta uudella ja toivottavasti järkevällä tavalla. Maakuntakeskukset, palveluyksiköt ja mitä kaikkea nimityksiä nyt tuleekaan, ne tulevat selkeyttämään toiminnan kokonaiskentän sekä vastuunjaot ovat varmasti selkeämmät kuin nykypäivänä.

Me emme vie kenenkään työpaikkoja,

emmekä sotke kenttää vaan teemme yhdessä erilaisia asioita ja etsimme mahdollisiin ongelmiin ratkaisut. Menemme eteenpäin yhdessä ja opimme yhdessä. Yksinkertainen on kaunista ja se onkin Banssi Hoivan mukanaan tuoma Suomen mullistava uusi toimintatapakulttuuri.

Pia Paananen
040 149 7184

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *