Muun kuin ydinosaamisen ulkoistaminen kannattaa

Henkilöstöpalvelualan ammattilaisina tarjoamme myös erilaisia ulkoistusratkaisuja asiakkaillemme. Yritykset voivat halutessaan ulkoistaa meille esimerkiksi palkkahallinnon, koulutuksen tai vaikkapa koko henkilöstöhallintonsa.

Banssin ulkoistamispalvelut ovat hyvin laajakirjoisia ja monipuolisia. Olemme tehneet onnistuneita räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan aitoihin tarpeisiin mm seuraavasti:

  • henkilöstöhallinto, sosiaali- ja terveysalalla mm. työvuorosuunnittelu sekä rekrytointi ja hoitajaringin pyörittäminen.
  • varhaiskasvatuspuolella, työvuorosuunnittelu (vuoropäiväkoteihin) sekä rekrytointi ja sijaisringin pyörittäminen.
  • meillä on yhdessä sairaalassa pilottihankkeena kahdella eri osastolla suomen kielen taitoisten IV-sairaanhoitajien sijaisrinki, sekä perehdytys joka on auditoinnin toimesta ulkoistettuna.

Meidän toimintaperiaatteitamme ovat aito kumppanuus ja vain näin toimiessamme saamme yhdessä rakennettua kokonaisvaltaisen ja kustannustehokkaan ratkaisun. Autamme juuri siinä missä apua aidosti tarvitaan. Toimimme asiakasta kunnioittaen ja noudatamme salassapito- ja vaitiolovelvollisuutta kaikissa tilanteissa. Jokainen asiakkaamme on erilainen mutta samanarvoinen, emme luokittele emmekä laita ketään mihinkään arvojärjestykseen.

Kiinnostuitko Banssi hoivan palveluista?

tai jätä yhteydenottopyyntö